Välkommen till T Billing Montage AB!

Behöver du professionell hjälp med gips montage?

T Billing Montage AB är ett familjeägt företag. Vi är entreprenörer i byggbranschen och vår specialitet är att montera stålkonstruktioner & gips montage. Vi inspirerar och servar industrier för att hitta lösningar för byggnation, tillverkning, montage samt lagring och förvaring.

Vårt utbud av stålkonstruktioner

Produktion och montering av stålkonstruktioner är vår specialistkompetens. Vi tillverkar en mängd olika konstruktioner – smått som stort. Om ritningar saknas så kan hjälper vi till med det – vi har tillgång till ingenjörer/konstruktörer, allt för våra kunders olika behov. Vi arbetar med samtliga metaller men kanske mest med stål, rostfritt stål och aluminium. Vår tillverkning omfattar bland annat räcken, trappor, grindar, staket, olika slags tak och mycket mera.

Vi har stor erfarenhet inom smidesbranschen och naturligtvis för yrket adekvat utbildning. Tilläggas kan att vi också tillhandahåller service och hjälp inom andra områden.

Genom att använda detta formulär accepterar du att T Billing Montage AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Gips montage i Södertälje

Prefabväggar

Prefabväggar är väggar som är prefabricerade, det vill säga tillverkade i förväg på annan plats än där de ska monteras. Att ha prefabricerade väggar vid en byggnation underlättar arbetet betydligt på plats – därför arbetar vi mycket efter detta koncept.

Våra tjänster

Montage - T Billing Montage AB

Montage

Nybyggnationer - T Billing Montage AB

Nybyggnationer

Renoveringar - T Billing Montage AB

Renoveringar

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Sandwichpaneler

En sandwichpanel är, som namnet antyder, en vägg som är uppbyggd av flera lager, till exempel innervägg, yttervägg samt mellanlager med isolering. Även sandwichpaneler kan vara prefabricerade vilket gör det snabbt och smidigt att montera på plats. Kontakta oss för sandwichpaneler eller gips montage redan idag!