Maskinförare i Norrköping

Välkommen till T Billing Montage AB!

Behöver du professionell hjälp med maskinförare?

T Billing Montage AB är ett familjeägt företag. Vi är entreprenörer i byggbranschen och vår specialitet är att montera stålkonstruktion. Vi inspirerar och servar industrier för att hitta lösningar för byggnation, tillverkning, montage samt lagring och förvaring.

Vårt utbud av stålkonstruktion

Produktion och montering av stålkonstruktioner är vår specialistkompetens. Vi tillverkar en mängd olika konstruktioner – smått som stort. Om ritningar saknas så kan hjälper vi till med det – vi har tillgång till ingenjörer/konstruktörer, allt för våra kunders olika behov. Vi arbetar med samtliga metaller men kanske mest med stål, rostfritt stål och aluminium. Vår tillverkning omfattar bland annat räcken, trappor, grindar, staket, olika slags tak och mycket mera.

Vi har stor erfarenhet inom smidesbranschen och naturligtvis för yrket adekvat utbildning. Tilläggas kan att vi också tillhandahåller service och hjälp inom andra områden.

Genom att använda detta formulär accepterar du att T Billing Montage AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Maskinförare i Norrköping

Prefabväggar

Prefabväggar är väggar som är prefabricerade, det vill säga tillverkade i förväg på annan plats än där de ska monteras. Att ha prefabricerade väggar vid en byggnation underlättar arbetet betydligt på plats – därför arbetar vi mycket efter detta koncept.

Våra tjänster

Montage - T Billing Montage AB

Montage

Nybyggnationer - T Billing Montage AB

Nybyggnationer

Renoveringar - T Billing Montage AB

Renoveringar

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Sandwichpaneler

En sandwichpanel är, som namnet antyder, en vägg som är uppbyggd av flera lager, till exempel innervägg, yttervägg samt mellanlager med isolering. Även sandwichpaneler kan vara prefabricerade vilket gör det snabbt och smidigt att montera på plats.

Maskinförare

Vi har egna maskiner som vi för det mesta kör själva men vi kan också leja ut maskiner och maskinförare vid behov, till exempel truckförare, hjullastarförare, teleskopförare. Vi kan också åta oss måleriarbeten vid behov.

Övriga tjänster inom tillverkning och montering

Attefallshus har blivit populära eftersom dessa små hus inte kräver bygglov och är perfekta att bygga och ha som gästhus i anslutning till det egna huset. Det diskuteras också att utöka boytan för Attefallshusen från 25 kvadratmeter till 30 kvadratmeter. Attefallshusen är i regel prefabricerade men kräver naturligtvis montering på plats – och vi står gärna till tjänst med detta! Ett tips i detta sammanhang är att det är tillåtet att ha en källarvåning i anslutning till ditt Attefallshus vilket gör boytan dubbelt så stor.
Om du beslutar om källare till ditt Attefallshus ritar vi och projekterar tillsammans med dig så att du får största nytta av ditt extrautrymme.

Vi är också gärna behjälpliga vid gjutning av betongsocklar, tillverkning av takplåtar och fönsterbleck, installation av fönster – oavsett vilken typ av byggnad du önskar uppföra så står vi gärna till tjänst.

För oss står kundens önskemål alltid i centrum och vi samarbetar nära för att tillsammans nå det bästa slutresultatet. Kontakta oss för information om maskinförare idag.